Skip to main content

Het team van STONE22

STONE22 bestaat uit een klein, hecht team van ervaren ontwikkelaars en adviseurs. We hebben de drive om voortdurend te willen vernieuwen. Dat levert innovatieve gebouwen op en duurzame samenwerkingen met onze opdrachtgevers.

Geert Haksteen

Partner

Mijn drive
Kansen zien en benutten; dat is één van de redenen waarom ik gekozen heb voor het ondernemerschap. Ondernemen geeft mij energie. Ook de maatschappelijke component in onze projecten is een belangrijke drijfveer voor mij. Het is fantastisch om zo nauw betrokken te zijn bij de meest innovatieve ontwikkelingen in de zorg en de wetenschap!

Mijn focus
Stone22 draagt bij aan de versterking van de kennisinfrastructuur in Nederland en aan duurzaam en goed renderend bezit van investeerders en fondsen. Vanuit Stone22 ben ik langdurig betrokken geweest bij de ontwikkeling van en acquisitie voor Amsterdam Science Park en bij het ontwikkelen van researchgebouwen op diverse scienceparken in Nederland. Binnen ons bureau houd ik mij met name bezig met contractuele en financiële aspecten.

Mijn ervaring
Na een studie Bouwkunde aan de TU Delft en een studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik eerst als consultant gewerkt bij Twynstra. Vervolgens ben ik actief geweest in diverse managementfuncties met een focus op property management, asset management en development. Op mijn 32ste werd ik benoemd als hoofd Facilitair Diensten en Vastgoed van het Erasmus MC en vijf jaar later werd ik directeur van het Beurs Rotterdam N.V. (Beurs-World Trade Centre Rotterdam). In 2002 ben ik mijn eigen onderneming gestart en sinds 2009 werken Mark Achterberg, Paul Nijhout en ik samen onder de naam Stone22.

Paul Nijhout

Partner

Mijn drive
Het realiseren van inspirerende werk- en leefomgevingen: dáár krijg ik energie van. Aan de ene kant zijn er de wensen en eisen van de opdrachtgever en toekomstige gebruikers die je optimaal wilt invullen. Tegelijkertijd is er de uitdaging om ervoor te zorgen dat gebouwen slim en toekomstbestendig in elkaar zitten en er ook nog eens prachtig uitzien. Dat is voor mij de kunst van het ontwikkelen.

Mijn focus
Vanuit Stone22 focussen we als team steeds meer op researchgebouwen op scienceparken en de ontwikkeling van campuslocaties. Wij willen dienstbaar zijn aan de wetenschappers van de toekomst. Ik richt me vooral op de projectontwikkelingskant. Van concept tot realisatie betekent dat ik niet alleen bezig ben met de inhoud en organisatie van het ontwerp maar ook met het contracteren van bouwpartners. Tevens zorg ik ervoor dat de realisatie binnen de financiële kaders blijft.

Mijn ervaring
Na mijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft en MBA aan de Erasmus Universiteit/Rochester University, werkte ik ruim 10 jaar in de bouw om vervolgens over te stappen naar projectontwikkeling. In diverse directiefuncties droeg ik inhoudelijk en bestuurlijk bij aan het ontwikkelen en realiseren van aansprekende projecten.

Paul Graven

Mijn drive
Ik breng graag kwaliteit in de organisaties. Hierbij richt ik me op procesoptimalisatie, financieel management, IT, interim management, bedrijfsadvies en ben ik sparringpartner. Langdurige samenwerkingen met opdrachtgevers zijn bij mij het uitgangspunt. Duurzaamheid is voor mij een belangrijk thema. Daarom ben ik buiten Stone22 ook betrokken bij diverse vernieuwende projecten onder ander op het gebied van duurzame stedelijke logistiek en last mile delivery.

Mijn focus
Binnen Stone22 ben ik verantwoordelijk voor de financiën, van zowel Stone22 zelf als voor het vastgoedbeheer wat we doen voor externe opdrachtgevers. Ik organiseer de financiële zaken rond het beheer van gebouwen en lever de kwartaalrapportages aan opdrachtgevers. Het vastgoedmanagement van Stone22 is professioneel vormgegeven zodat onze klanten op data kunnen sturen.

Mijn ervaring
Na mijn afgeronde studie bedrijfseconomie heb ik diverse management- en directiefuncties vervuld, onder meer in de IT en vastgoedsector. In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf Menggali Finance & IT, dat zich bezighoudt met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en systemen, outsourcing en interim-management. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in vastgoedondernemingen. Vastgoed beheer- en ontwikkeling vraagt namelijk om specifieke financiële expertise.

Robert Paul Balder

Mijn drive
Hoe creëer je fijne, praktische en heerlijke werkplekken voor mensen? Dat is wat mij boeit. Ik ben altijd al een regelneef geweest. Bij de ontwikkeling van nieuwe gebouwen zet ik mijn organisatie talent dan ook graag in. Als spil fungeren tussen opdrachtgever, eindgebruiker en het ontwerpteam is het leukste werk wat er is! Ik zie hoogwaardige (werk)plekken in onze gebouwen letterlijk en figuurlijk groeien, van tekening naar realiteit. Omdat een samenleving bestaat uit meer dan stenen en installaties vind ik het ook belangrijk om als vrijwilliger actief te zijn.

Mijn focus
Mijn taak als projectmanager is zorgen voor ondersteuning van alle betrokken partijen tijdens het ontwerpproces en de realisatie. Zowel procesmatig, financieel als vakinhoudelijk. Ik zorg voor een efficiënte follow up van alle wensen, vragen en beslissingen die gedurende een ontwikkeltraject van een gebouw naar voren komen. Een gebouw moet naast mooi en duurzaam ook praktisch en veilig in gebruik zijn, met een logische plek voor de voorzieningen Graag speel ik de verbindende rol tussen de architect, aannemer en opdrachtgever en wie dan ook betrokken!

Mijn ervaring
Na mijn studie Facility Management heb ik een aantal jaren gewerkt als facility manager en inkoper van facilitaire diensten. Op het Amsterdam Science Park heb ik kunnen doorgroeien tot allround vastgoed professional bij Matrix Innovation Center. In deze periode heb ik ook mijn opleiding bouwtechnische bedrijfskunde afgerond. Door mijn werk als project manager en verhuurder van laboratorium- en kantoorruimte heb ik veel kennis van de inkoop technische diensten en laboratoriuminrichting, Park Management, huurcontracten, milieuwetgeving, BREEAM, WELL, Arbo en BHV.