Het team van STONE22

STONE22 bestaat uit een klein, hecht team van ervaren ontwikkelaars en vastgoedmanagers. We hebben de drive om voortdurend te willen vernieuwen. Dat levert innovatieve gebouwen op en duurzame samenwerkingen met onze opdrachtgevers.

Geert Haksteen

Partner

Mijn drive
Kansen zien en benutten; dat is één van de redenen waarom ik gekozen heb voor het ondernemerschap. Ondernemen geeft mij energie. Ook de maatschappelijke component in onze projecten is een belangrijke drijfveer voor mij. Het is fantastisch om zo nauw betrokken te zijn bij de meest innovatieve ontwikkelingen in de zorg en de wetenschap!

Mijn focus
Stone22 draagt bij aan de versterking van de kennisinfrastructuur in Nederland en aan duurzaam en goed renderend bezit van investeerders en fondsen. Vanuit Stone22 ben ik langdurig betrokken geweest bij de ontwikkeling van en acquisitie voor Amsterdam Science Park en bij het ontwikkelen van researchgebouwen op diverse scienceparken in Nederland. Binnen ons bureau houd ik mij met name bezig met contractuele en financiële aspecten.

Mijn ervaring
Na een studie Bouwkunde aan de TU Delft en een studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik eerst als consultant gewerkt bij Twynstra. Vervolgens ben ik actief geweest in diverse managementfuncties met een focus op property management, asset management en development. Op mijn 32ste werd ik benoemd als hoofd Facilitair Diensten en Vastgoed van het Erasmus MC en vijf jaar later werd ik directeur van het Beurs Rotterdam N.V. (Beurs-World Trade Centre Rotterdam). In 2002 ben ik mijn eigen onderneming gestart en sinds 2009 werken Mark Achterberg, Paul Nijhout en ik samen onder de naam Stone22.

Paul Nijhout

Partner

Mijn drive
Het realiseren van inspirerende werk- en leefomgevingen: dáár krijg ik energie van. Aan de ene kant zijn er de wensen en eisen van de opdrachtgever en toekomstige gebruikers die je optimaal wilt invullen. Tegelijkertijd is er de uitdaging om ervoor te zorgen dat gebouwen slim en toekomstbestendig in elkaar zitten en er ook nog eens prachtig uitzien. Dat is voor mij de kunst van het ontwikkelen.

Mijn focus
Vanuit Stone22 focussen we als team steeds meer op researchgebouwen op scienceparken en de ontwikkeling van campuslocaties. Wij willen dienstbaar zijn aan de wetenschappers van de toekomst. Ik richt me vooral op de projectontwikkelingskant. Van concept tot realisatie betekent dat ik niet alleen bezig ben met de inhoud en organisatie van het ontwerp maar ook met het contracteren van bouwpartners. Tevens zorg ik ervoor dat de realisatie binnen de financiële kaders blijft.

Mijn ervaring
Na mijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft en MBA aan de Erasmus Universiteit/Rochester University, werkte ik ruim 10 jaar in de bouw om vervolgens over te stappen naar projectontwikkeling. In diverse directiefuncties droeg ik inhoudelijk en bestuurlijk bij aan het ontwikkelen en realiseren van aansprekende projecten.

Mark Achterberg

Partner

Mijn drive
Ik leg me graag toe op het ontwikkelen, (her-)structureren, optimaliseren en managen van multi-tenant en multifunctioneel bedrijfsmatig vastgoed. Door het bedenken en implementeren van concepten rondom thema’s zoals media, energy en science, wordt het vastgoed uniek en daarmee aantrekkelijk voor zowel gebruikers als eigenaren. En daarmee is mijn missie geslaagd.

Mijn drijfveer
Ik ben in mijn element in een werkomgeving waar ik door een transparante en leuke samenwerking daadwerkelijk het verschil kan maken. Het uitgangspunt is voor mij altijd: een tevreden eigenaar én een tevreden gebruiker van de ontwikkelde en beheerde gebouwen en haar omgevingen. Binnen Stone22 houd ik me voornamelijk bezig met het integrale vastgoedmanagement en de commerciële zaken.

Mijn ervaring
Na mijn Hogeschool met studierichting Vastgoed en post-HBO-studie vastgoedmanagement, heb ik mijn ervaring onder meer opgedaan als manager van een landelijk makelaarskantoor en heb ik verschillende managementrollen vervuld, zowel bij een ontwikkelaar als bij beleggers van multi-tenant business centers. Daarna heb ik namens banken en investeerders met mijn huidige collega’s vele mooie en leuke uiteenlopende projecten mogen realiseren en managen. Zoals een rol als directeur van het Energy Business Park Arnhems Buiten en als co-owner van het managementbedrijf van het Mediapark in Hilversum.