Skip to main content

Onze Expertises

STONE22 is een ervaren en gedreven club van projectontwikkelaars. We ontwikkelen en herontwikkelen gebouwen met een verhaal. Onze focus ligt op scienceparken, campuslocaties en unieke bedrijfslocaties in de creatieve industrie.

Projectontwikkeling op scienceparken

Scienceparken zien wij als innovatieve ecosystemen waarbij elk gebouw een uniek verhaal vertelt. We werken op toonaangevende campussen zoals Leiden Bio Science Park, Utrecht Science Park, TU Delft Campus, Amsterdam Science Park en High Tech Campus in Eindhoven. Wij zijn een ervaren partner voor beleggers en voor eindgebruikers van gebouwen waar hoogwaardig onderzoek wordt uitgevoerd.

Bekijk onze projecten

Herontwikkeling van monumentale gebouwen

Herontwikkeling van monumentale gebouwen vraagt om de juiste ervaring en expertise. Die hebben we bij STONE22 in huis. Samen met alle betrokken partijen ontwikkelen wij duurzame concepten gericht op het creëren van inspirerende werk- en/of leeromgevingen. Een inspirerend voorbeeld is de British School of Amsterdam; een internationale school die zich wilde vestigen in een voormalige monumentale gevangenis in Amsterdam Zuid.

Lees meer over dit project
britisch school stone22

Onze kernwaarden

01. Toekomstbestendig

Wij ontwikkelen en managen bijzondere gebouwen met oog voor de toekomst. Centraal in onze aanpak staat dat gebouwen over de gehele levenscyclus functioneel, gezond, duurzaam en circulair dienen te zijn.

02. Duurzaam

Wij sturen op hoogwaardige en duurzame certificeringslabels (BREEAM ) en laten ons inspireren door architecten met vernieuwende ideeën op het gebied van circulariteit. Dit stelt ons in staat om innovatieve concepten te ontwikkelen.

03. Financieel verantwoord

Het financieel management van een project is bij ons in goede handen. We maken slimme keuzes en kijken kritisch waar we de meeste impact kunnen realiseren ten aanzien van de beleving van een gebouw en de wensen van gebruikers.