Skip to main content

Per 1 december 2016 huurt de Amsterdam Film School 263,58 m² in de PanamaPaar gebouwen aan de Panamalaan 1-7 en 2-8 in Amsterdam. Deze twee nagenoeg identieke rode gebouwen aan weerszijden van de Panamalaan zijn ontworpen door Dedato Europe B.V. en bieden kleinschalige, startende, groeiende en middelgrote ondernemingen een aantrekkelijke huisvesting. De gebouwen hebben elk een oppervlakte van circa 2.500 m², een eigen dakterras van circa 40 m², een ruime centrale entree en een garage met 20 parkeerplaatsen.
De Amsterdam Film School biedt verschillende opleidingen en cursussen aan, waarbij veel aandacht wordt gegeven aan alle aspecten van storytelling. Amsterdam Film School is de grootste particuliere film academie van Nederland en groeit zeer snel. De locatie en de flexibele huurformule van PanamaPaar zorgt ervoor dat Amsterdam Film School de komende jaren kan doorgroeien in dit karakteristieke gebouw.
Vastgoedmanager Stone22 trad op namens verhuurder De Amsterdamse Compagnie. Stone22 ontwikkelt, realiseert en managet duurzame, creatieve en doordachte vastgoedoplossingen.