Skip to main content

Met ingang van 1 juli 2018 verhuurt het Media Park de Studio 21 aan Oseven, dochteronderneming van Maison den Boer. De Amsterdamse eventcateraar volgt RTL op en zal tevens de organisatie van dinnershow Pandora op zich nemen en continueren in Studio 21, de thuisbasis van de show. Met deze overname, waarbij Oseven tevens het team overneemt, wordt een nieuwe impuls gegeven aan Studio 21, sinds jaar en dag één van de grootste evenementenlocaties op dit gebied.

In totaal huurt Oseven ruim 6.000m2, inclusief bijbehorende kantoor- en bedrijfsruimten.

Mark Achterberg (COO Media Park Management): “Er is met Oseven een betrouwbare partij gevonden om zowel de dinnershow als de exploitatie van de locatie Studio 21 over te nemen. Ze zijn ook zeker geen onbekende, want Oseven is al geruime tijd een vaste partner in de studio op het gebied van de catering. We wensen ze veel mooie evenementen toe in Studio 21.”

Richard Jonker (general manager Oseven) is blij met deze ontwikkeling: “Met de focus op zowel happening als food past de exploitatie van de dinnershow helemaal binnen onze visie. Met enorme trots en toewijding zullen we het succesvolle concept van de dinnershow voortzetten en door ontwikkelen.”

Media Park Management, onderdeel van Stone22, heeft de transactie namens verhuurder Media Park Enterprise tot stand gebracht.

 Over Media Park

Het Media Park is hét mediahart van Nederland. Hier vloeien traditionele en nieuwe media moeiteloos in elkaar over. Bevlogen startups werken zij aan zij met bekende mediabedrijven en

grote omroepen. Maar liefst 6.000 mediaprofessionals, specialisten, creatieven, presentatoren, technici, liefhebbers en visionairs werken op het park aan alles wat we dagelijks in de media zien en horen. www.mediapark.nl